ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ & ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ & ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ

Biomedics,
Φακοί επαφής προηγμένης τεχνολογίας 

 

Η Cooper Vision διακρίθηκε το 2012 με το βραβείο REBRAND100 “Best of” για τη στρατηγική και την ανάπτυξη της, επιστεγάζοντας έτσι τη θέση της στους κορυφαίους κατασκευαστές φακών επαφής παγκοσμίως.

Μέσα από την ευρεία γκάμα της Cooper Vision και την πιο καινοτόμο σειρά φακών επαφής, έχουν όλοι τη δυνατότητα να βρουν το ιδανικό φακό για τα δικά τους μάτια.

Η ασφαιρική γεωμετρία, η υψηλή υδροφιλία (55%) και ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός των φακών της Cooper Vision προσφέρουν απόλυτη άνεση στο μάτι και καθαρή όραση. Η απορρόφηση της UV ακτινοβολίας αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα για τον φακό, αφού προσφέρει προστασία στον χρήστη (χωρίς να αντικαθιστά τα γυαλιά ηλίου).

Οι μηνιαίοι φακοί επαφής Biomedics 55 Evolution βλέπουν από μία νέα προοπτική την έννοια των φακών επαφής και δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να βιώσει την εμπειρία της τέλειας όρασης.

Οι μηνιαίοι φακοί επαφής Biomedics toric, χάρη στη μοναδική σταθερότητα και επικέντρωση που προσφέρουν, αποτελούν σημείο αναφοράς για τους ασθενείς με αστιγματισμό που επιλέγουν φακούς μηνιαίας αντικατάστασης.

Οι ημερήσιοι φακοί Biomedics 1 Day Extra είναι εφοδιασμένοι με μία νέα «μοριακή παγίδα», η οποία βοηθάει στη διατήρηση της ενυδάτωσης και την άνεσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με αυτή την καινοτομία εξασφαλίζεται τόσο η άνεση χρήσης, όσο και η διατήρηση των οπτικών και μηχανικών παραμέτρων του φακού, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοσή του σε καθημερινή βάση.